Non food

Ook op Italiaans non-food gebied heeft La Bottega veel te bieden.

Zo hebben we sinds een aantal jaren het prachtige kleurrijke Italiaanse aardewerk in de collectie. Met deze ambachtelijk gemaakte en handbeschilderde pasta- en pizzaborden wordt Italiaans tafelen een feest. Tevens zijn er in de collectie mooie grote en kleine schalen, olijfoliekannetjes, water/wijnkannen, olijvenschaaltjes etc etc. Mooi, betaalbaar en ook erg leuk om iemand cadeau te doen.

Voor het zetten van een heerlijk kopje “Lavazza Crema e Gusto” kunt u, behalve voor de benodigde koffie, ook bij ons terecht voor een originele cafetière (espresso apparaatje).

Illy, meer dan koffie….

Wij zijn officieel dealer van Illy koffie en koffie gerelateerde producten. Zo kunt u bij ons terecht voor de originele Illy kopjes en schotels in de bekende caffebar kwaliteit. Ook hebben we altijd collectioncups op voorraad welke in een mooie cadeauverpakking zitten samen met een blik Illy koffie.

Ook hebben we de stijlvolle Illy espresso machines in onze collectie. U kunt hierbij kiezen uit machines welke werken met gemalen koffie, koffiesachets en natuurlijk de Illycups.

Klik op de afbeelding om een kijkje te nemen in ons assortiment.

 

 

Voor de chefs onder onze klanten hebben we in onze winkel een kleine collectie Italiaanse keukenattributen. Hiermee wordt het maken van een pasta nog leuker en gemakkelijker. In onze collectie vindt u o.a. pizzadeegrollers, deegraders, wiegmessen, kaasmessen etc etc.

Aardewerk

Wij hebben in onze winkel ook het typische authentieke handgeschilderde Italiaanse aardewerk met de kleurrijke decoraties van o.a. groenten en fruit. Een specialiteit is de collectie schalen met visdecoratie.

Het aardewerk uit onze winkel is afkomstig van een ambachtelijk atelier in het noorden van Italie. Met grote zorg, toewijding en vakmanschap wordt het aardewerk vervaardigd. Het decor is handgeschilderd waardoor elk stuk aardewerk uniek is.

Klik op de afbeelding om een kijkje te nemen in ons assortiment.

 

Boeken

Wij hebben enkele kookboeken met recepten van de typische Italiaanse gerechten. Tevens hebben wij reisboeken van de diverse Italiaanse regio’s.

 

 

Highslide for Wordpress Plugin