Welkom bij Trattoria La Bottega

In onze winkel verkopen wij de typische Italiaanse producten, waardoor u zich echt weer even in een Italiaanse alimentari’ waant. U bent van harte welkom op een vrijdag of zaterdag. Vind ons ook op Facebook en Instagram, waar wij u op de hoogte houden van nieuwe producten of ander nieuws.

Tijdens de kerstperiode hebben wij ons assortiment op de kerst afgestemd. Wij verkopen dan bv. Panettone en Pandoro. Met Pasen verkopen wij de variant op de Panettone, de Colombe (duif).

Wijnen
La Bottega verkoopt de betere, maar ook betaalbare, Italiaanse rode, witte, rosato en Moscato wijnen van befaamde wijnhuizen. Ook de verfrissende Prosecco wijnen en diverse dessertwijnen zijn bij ons vertegenwoordigd. Wij verkopen wijnen uit de diverse regio’s uit Italië, zoals bv. Venezia Giulia,  Sicilië, Sardinië, Toscane, Umbrië, Piemonte, Salento en Apulië.

Alimentari en delicatessen
Bij Italianen favoriete merken als De Cecco en Barilla voor de deegwaren, Illy voor de koffie, San Pellegrino en Acqua di Panna voor water, Nostromo voor tonijn, Grissini voor de soepstengels, wij verkopen ze allemaal! Daarnaast Balsamico azijn, verschillende soorten olijfolie, pesto’s, olijven en alcoholvrije aperatieven zoals San Bitter en Crodino. Als lekkernij bij de koffie hebben wij heerlijke ‘dolce’ zoals Torrone, Cantuccini, Amaretti en Limoncello citroenliqueur in huis.
In onze koelvitrine vindt u kazen, zoals bv. Pecorino, Parmiggiano Reggiano, Provolone, Pecorino, Ubriaco Rosso, Gorgonzola, verse pasta, Prosciutto, diverse soorten salami, pancetta, Coppa di Parma, verse pesto, olijven en zongedroogde tomaten.

Kado
Wij kunnen met gebruikmaking van de delicatessen en ons aardewerk een luxueus (kerst)kadopakket of “gewoon” een mooi verpakt kado voor uw geliefde of zakelijke relatie maken.

Illy
Volgens velen ‘de lekkerste koffie van Italië’. Bij ons verkrijgbaar in bonen, gemalen koffie en capsules. Illy koffie kent 2 verschillende brandingen, namelijk mild/normaal (zoete en evenwichtige smaak) en donker (sterke en uitgesproken smaak). Daarnaast is er een cafeïnevrije versie. In het espressocafé en de winkel vindt u naast de uitgebreide collectie espressokoffie ook accessoires van het merk Illy. Zo hebben we altijd mooie verpakkingen (kadotip) met collectioncups op voorraad, zijn er de ‘echte’ Francis Francis espressomachines en verkopen we ook de prachtig vormgegeven latte glazen van Illy. Ook voor de ‘gewone’ Illy kopjes en andere glazen met het rode logo kunt u bij ons terecht.

Aardewerk

Wij hebben in onze winkel ook het typische authentieke handgeschilderde Italiaanse aardewerk met de kleurrijke decoraties van o.a. groenten en fruit. Een specialiteit is de collectie schalen met visdecoratie.

U ziet het, u doet uzelf en uw gezelschap ongetwijfeld een groot plezier met een bezoekje aan onze winkel. U bent van harte welkom op vrijdag of zaterdag.

Highslide for Wordpress Plugin